Спечелете |
ВИЖТЕ КОЙ СПЕЧЕЛИ, КАТО ЦЪКНЕТЕ НА СНИМКАТА ОТГОРЕ!!! |
Станете преводач | Спешно набираме преводачи. Ако имате желанието да бъдете такъв цъкнете ТУК |
Станете наши приятели | |
Специални приятели |
---------------------------
|
|
| Катейша Белатрикс Бенетс / Ани | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Катейша Белатрикс Бенетс / Ани Вто Юни 22, 2010 3:32 am | |
| Казвам се Ани, само Ани! Много мразя някой да ми казва: Анна, Антония, Анелия и подобни. Приятелите ми казват: Ани, Анче, Ан, Дзаки и други които смятам да не спомена. На 19.11.2010 ще навърша 15... да малка съм, но такъв е живота, не бързам да старея :Д Ако желаете да разберете нещо друго...питайте | |
| | | Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
| Заглавие: Re: Катейша Белатрикс Бенетс / Ани Вто Юни 22, 2010 4:56 am | |
| От къде си? | |
| | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Re: Катейша Белатрикс Бенетс / Ани Чет Юни 24, 2010 5:13 am | |
| Ами от Велико Търново хубав е града...г/д :Д | |
| | | Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
| Заглавие: Re: Катейша Белатрикс Бенетс / Ани Пет Юни 25, 2010 1:11 am | |
| 1.Любима книга? 2.Любим филм? 3.Хоби? 4.Любим герой от поредицата Училище за вампири? 5.Какво правиш докато си сама? (не се сдържах да те попитам същото) 6.Коя двойка най те кефи от Училище за вампири? 7.Любим/а актьор/актриса? 8.Кефи ли те Здрач? (питам щтот намен ми е малко лигаво не че не го харесвам...) | |
| | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
| Заглавие: Re: Катейша Белатрикс Бенетс / Ани Пет Юни 25, 2010 4:19 am | |
| 1.Любима книга? Хари Потър 2.Любим филм? Ужасно много са, но да кажем...Сделката на доктор Парнасус 3.Хоби? Слушане на музика или...ами не знам нямам много време за хобита..о да обичам да гледам анимета когато мога 4.Любим герой от поредицата Училище за вампири? Хм Деймън, Афродита и Старк 5.Какво правиш докато си сама? (не се сдържах да те попитам същото) Ами същото когато не съм, защото от малка имам страха че някой ме наблюдавам и гледам да не правя гафове дори като съм сама :Д 6.Коя двойка най те кефи от Училище за вампири? ам...никоя :Д ддз все ми е тая 7.Любим/а актьор/актриса? Хийт Леджър , Аштън Къчър, Даниел Радклиф и още мн други 8.Кефи ли те Здрач? (питам щтот намен ми е малко лигаво не че не го харесвам...) Ами харесва ми, но не съм му фен | |
| | | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
| Заглавие: Re: Катейша Белатрикс Бенетс / Ани Нед Юли 04, 2010 6:31 am | |
| | |
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Катейша Белатрикс Бенетс / Ани | |
| |
| | | | Катейша Белатрикс Бенетс / Ани | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |