| Предложения | |
|
+8Ана-сан Кизуне Селена "Лена" Дюшън Сарафина Дюшан Корнелия Хейл Изабел Кан Лу Хейза Кемпт Инстина Калиопе Стинкс Ник Дийн 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ник Дийн Директор; Учител по Драма, Владее елемента Земя
| Заглавие: Предложения Нед Апр 11, 2010 2:28 pm | |
| Ако имате някъкви предложения за форума - тук! | |
|
| |
Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Re: Предложения Нед Май 23, 2010 3:56 am | |
| Ами мислех да направим нещо като награди за редовни посетители, защото форума е сравнително нов и подобно нещо би ентусиазирало потребителите. Затова ви предлагам тази идея, но за жалост още не съм решила какви ще са наградите...някакви предложения? | |
|
| |
Хейза Кемпт Петокурсник/чка, Дъщеря на Въздуха
| Заглавие: Re: Предложения Пет Юли 09, 2010 5:16 pm | |
| Ако искаме сайта да се популяризира трябва задължително да име собствен e-mail адрес. Това е една от наи-вайните препоръки на специалисти (прочетох доста мнения по този въпрос и въпреки че имам много глупости, който се пускат в e-)mail дава голяма полза на потребителуте (или така поне казват)) Сущо така ,ако досега не е пуснат ,трябва да се пусне в големите търсачки с кратко описание за него ,което да грабне читателите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Пет Юли 09, 2010 7:25 pm | |
| Пуснат е в google и бгтоп. Иначе идеята ти ми харесва. Ще направим собствен имейл. Очакваме още предложения. Ще отговорим на всички. | |
|
| |
Изабел Кан Лу Пети курс; Владее елемента Въздух
Posts : 156 Join date : 11.07.2010 Location : Фъстъколандия
| Заглавие: Re: Предложения Нед Юли 18, 2010 10:22 pm | |
| Ам аз предлагам да се направи тема където потребителите да записват коиличности са заети за герои. Имам предвид, че примерно ако някой е с Ева Лонгория, порсто пуска мнение, че тя е заета, за да не става объркване.Не знам дали съм обяснила правилно и ясно.
П.С.Не съм забелязала дали има такава тема и ако има съжалявам, че не съм видяла. | |
|
| |
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Re: Предложения Нед Юли 18, 2010 11:08 pm | |
| Това съм то обмисляла, но не вярвам много хора да го гледат...но ако го направим може за някои хора да има приложение....ако примерно ги подредим в азбучен ред, не знам ще видим, нека разберем какво мисли Ник и тогава | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Нед Юли 18, 2010 11:10 pm | |
| Добре. Имам и още едно предложение. Също така да се направи и тема където потребителите да слагат датата на рождения ден на своя герой и тогава, когато е денят на рождения ден всеки да си прави парти или някак да го прзнува. Така става някаква тема за РП. | |
|
| |
| |
| |
Корнелия Хейл Учител по Астрономия
| Заглавие: Re: Предложения Сря Юли 28, 2010 12:09 am | |
| - Изабел Кан Лу написа:
- Ам аз предлагам да се направи тема където потребителите да записват коиличности са заети за герои. Имам предвид, че примерно ако някой е с Ева Лонгория, порсто пуска мнение, че тя е заета, за да не става объркване.Не знам дали съм обяснила правилно и ясно.
П.С.Не съм забелязала дали има такава тема и ако има съжалявам, че не съм видяла. На мен ми допада това предложение и ще е хубаво наистина ако направите такава тема. | |
|
| |
Сарафина Дюшан Третокурсничка; Подготвяна за Висша жрица
Posts : 211 Join date : 08.06.2010 Age : 28 Location : The House of Night
| Заглавие: Re: Предложения Сря Авг 18, 2010 7:16 pm | |
| - Катейша Бенетс написа:
- Ами мислех да направим нещо като награди за редовни посетители, защото форума е сравнително нов и подобно нещо би ентусиазирало потребителите. Затова ви предлагам тази идея, но за жалост още не съм решила какви ще са наградите...някакви предложения?
На мен тази идея ми харесва. Наистина ще ентусиазира потребителите. Колкото до наградите - може да получават допълнителна сила, котки за тези, които нямат, членство в Дъщерите и Синовете на Мрака, специални рангчета по избор или някакви по-специални права над форума.
Предлагам за тези, които гласуват за сайта редовно също да има някакви поощрения. | |
|
| |
Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
| Заглавие: Re: Предложения Сря Авг 18, 2010 10:00 pm | |
| Емм на мен ми допада идеята на Кат, но това всеки да получава избран от него ранг и да членува в дъщерите и синовете на мрака не ми допада. Не може всеки втори да е специален. Но иначе за котка да а може и смяна на дарбата с някоя от спецялните (отбелязаните с звездичка). | |
|
| |
Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
| Заглавие: Re: Предложения Сря Авг 25, 2010 5:50 pm | |
| Може да направите нещо като потребител на месеца. И който бъде такъв да получава някаква награда. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Сря Авг 25, 2010 9:03 pm | |
| Ще го обмислиме и може би накрая на месеца ще пуснем анкета. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Сря Авг 25, 2010 9:55 pm | |
| Предлагам да направите Chat Box. В чат Румм-а също става да си пишем, но понякога става обървания, а и с бокса став апо-бързо отговарянето. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Сря Авг 25, 2010 9:58 pm | |
| | |
|
| |
Ана-сан Кизуне Пети курс
Posts : 76 Join date : 25.08.2010 Age : 28 Location : Iн тhe shиt
| Заглавие: Re: Предложения Сря Авг 25, 2010 10:15 pm | |
| Чудесна идея и аз съм съгласна с нея | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Сря Авг 25, 2010 10:16 pm | |
| Вече си имате чат. Можете да го видите отдясно. Моля като пишете да си слагате имената на героите. | |
|
| |
Айя Хейл Учител по Литература; Владее елемента "Въздух"
| Заглавие: Re: Предложения Нед Окт 03, 2010 9:23 pm | |
| Аз предлагам да се направи анкета и да се определи удобен час за всички да влизат, за да не запада форумът. Мисля, че всеки може да отдели 1 час да поседи и да пише с някого. Аз гласувам от 20:30ч. до 21:30ч. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Нед Окт 03, 2010 11:13 pm | |
| Идеята на Айя ми допада. Наистина трябва да се направи нещо такова. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Вто Окт 05, 2010 12:43 am | |
| Айя както винаги ми изглежда една от най-сериозните. Приемам предложението ти, но не мисля че всички ще са съгласни, затова защо не ги направим 2х30мин какво мислите | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Вто Окт 05, 2010 1:10 am | |
| Дам идеално е. И така също става стига да има съгласни ще бъде чудесно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Вто Окт 05, 2010 2:33 am | |
| Аз също съм съгласна, идеята страшно ми допада. | |
|
| |
Айя Хейл Учител по Литература; Владее елемента "Въздух"
| Заглавие: Re: Предложения Вто Окт 05, 2010 3:48 pm | |
| И 2х30 става, просто един като влезе да не е сам, да има поне още 1 човек за РП или просто за чат. | |
|
| |
Катрин Пиърс Новачеее
Posts : 10 Join date : 22.09.2010 Location : Мистик Фолс - Ню Йорк - Варна
| Заглавие: Re: Предложения Вто Окт 05, 2010 5:07 pm | |
| имам предложение да изберем кралица на училището и на профила и да пише че сме я избрали | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Вто Окт 05, 2010 8:23 pm | |
| Така..значи това с по 30те мин е одобрено, но това за кралицата, звучи ми някак...ох то трябва да сложим в профила на Дулсе че е най-добър потребител..което според мен е г/д същото....но ако искате вместо "Потребител на месец.." може да е Кралица/ Крал или Цар/Царица пък и Принц/Принцеса | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Предложения | |
| |
|
| |
| Предложения | |
|