Автор | Съобщение |
---|
Изабел Кан Лу Пети курс; Владее елемента Въздух
Posts : 156 Join date : 11.07.2010 Location : Фъстъколандия
| Заглавие: Re: Чат Руум Вто Окт 12, 2010 6:43 pm | |
| Ha мен ли го казваш... Е то няма нищо, ако мне приемат в обикновена паралелка ще се хвърля пред някой влак ( ех ученолюбивост)...Не няма да се хвърлям...май
| |
|
| |
Сарафина Дюшан Третокурсничка; Подготвяна за Висша жрица
Posts : 211 Join date : 08.06.2010 Age : 28 Location : The House of Night
| Заглавие: Re: Чат Руум Сря Окт 13, 2010 2:11 am | |
| Кхъм... аз съм осми. Честно да ви кажа - предпочитам да си се върна в седми! хД Тоолкова ни мъчат с тоя испански, че нон-стоп ми се спи и нон-стоп трябва да уча и пак си изкарвам ниски оценки. А за капак на всичко математичката ни мъчи с некъв корен квадратен, дет изобщо не му схващам смисъла, а тая по БЕЛ ни измъчва с Лилиев и Дебелянов. Чудно как още не съм пукнала! Нямам време за нищо - да изляза, да пиша, да поспя! Ох, ще си се върна във старото даскало - там е толкова по-приятно. Едно такова бавно, никакво. Почти никакво мъчение. хД Иначе ся си "почивам", гушкам си котето и се опитвам да запомня скапания урок по испански с тъпите ударения. То не че е толкоз сложно. Ама пък има едни дъъълги думи дето просто не ми влизат в главата. А днес заместник-директорката ни даде КИЛОМЕТРИЧЕН тест по български с какви ли не сложни завъртулени работи. Поне не ни занимаваха с Лилиев хД Вече не мога да го понасям тоя! Нищо лично към човечеца ама поезията му хич не е хубава! Една книга нямам време да прочета - ето сега, мъчих една цели седмици, докато успея да стигна до края. Даже за книги нямам време! Не мога да повярвам! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Сря Окт 13, 2010 2:52 am | |
| Страх ме е вече за осми клас. Аз ще уча немски( да се надяваме)...Какво ме чака! Горкичката ти, всъщност. Хич не ти е лесно очевидно.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Сря Окт 13, 2010 7:02 pm | |
| Немски?!? Честно - не мога да го понасям тоя език! Нищо лично, но... просто не ми харесва хД Днеска получих шестица на контролното по испанскиии! Моля гордейте се с мен! Заслужих си го - единственото шестица в целия клас. Ще си истинска егоцентричност да не се зарадвате за мен хД Много поздрави от мис Гениалната хД хД хД | |
|
| |
| |
| |
Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Re: Чат Руум Чет Окт 14, 2010 2:02 am | |
| Ох милите ми те, радвайте се и двете, защото в най-скоро ще време ще видите какво ви чака....първо Бела, ти трябва да си супер доволна, защото в седми клас поне на мен ми бяха едни от най-добрите години, а и да не споменавам че на края на годината почти във всеки случай ще имаш 6 по всичко, защото все пак даскалите не са толкова злобни че да ти прецакат бъдещето А на теб Алисън..какво да ти кажа, радвай се, защото ако не се лъжа в момента не учите нито История, География или пък Физика, ако е така, скачах до небето и се любувай на Лилиев, защото човека е гола вода пред това дето те чака :Д Аз не се оплаквам, лапе съм си още, не бързам и да раста, даже имам чувството че съм по-малка и от вас двете....пък и да ти кажа нямаше да е зле ако бях :Д | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Сря Ное 10, 2010 2:56 am | |
| Аз бих казала, че се получи доста добро РП. Чак се гордея със себе си (и с вас, естествено). Не знам откъде ми хрумнаха всичките тез драматизми, ама май се получиха. хД | |
|
| |
Айя Хейл Учител по Литература; Владее елемента "Въздух"
| Заглавие: Re: Чат Руум Сря Ное 10, 2010 3:12 am | |
| Нямам много време за РП-та, но днес просто нямаше как да откажа на предложението. Предпочитам го пред анализи върху Ботев ( нищо, че трябва да ги пиша) ПП : Ако някой има анализи върху произведения на Ботев да ми драсне едно ЛС. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Сря Ное 10, 2010 4:35 am | |
| Ботев? Едва ли. Не и за това което ти учиш, предполагам хД Ми приятно анализиране, миличка и много поздрави на Ботев от мен! хДхДхД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Сря Ное 10, 2010 4:54 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Сря Ное 10, 2010 4:56 am | |
| Мани! Ние учим Смирненски. Ама той ми е много симпатичен бих казала. Мисля, че май най-много ми харесва от всичките дет сме ги учили до сега хД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Сря Ное 10, 2010 5:01 am | |
| Аз тръгвам. Лек ви мека Беше ми много приятно, отдавна не съм писала толкова много и се надявам утре да бродължим. ББ хД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Сря Ное 10, 2010 5:07 am | |
| Лека, и на мен ми беше приятно. Ще се постарая и утре да съм тук | |
|
| |
Inskin Klioоls Син на Еребус и главен "Пазител"
| Заглавие: Re: Чат Руум Сря Ное 10, 2010 5:19 am | |
| Лекинка сладури и на мен ми достави голямо удоволствие да си пиша с вас, приятни сънища (sun) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Чет Ное 11, 2010 3:12 am | |
| Лека от мен Приятно даскало утре ви желая | |
|
| |
Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Re: Чат Руум Чет Ное 11, 2010 3:17 am | |
| Лекинка и на теб приятно даскало, макар да се съмнявам че то може да бъде такова хД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Пет Ное 12, 2010 4:48 am | |
| Иванчо среща бременна жена на улицата. - Какво има в корема ти? - пита Иванчо. - Дете. - отговаря жената - Обичаш ли го? - Да, разбира се! - Ами тогава защо си го изяла???...
Много тъп виц, ама като го видях и супер смешно ми стана... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Пет Ное 12, 2010 5:23 am | |
| ахаха да смешен е тцтц :Д | |
|
| |
Пейдж Монтгомъри Паднал ангел
Posts : 34 Join date : 29.10.2010 Age : 30 Location : House of night
| Заглавие: Re: Чат Руум Съб Ное 13, 2010 3:02 am | |
| М ето един тъп виц и от мене, въпреки че всеки път се попиквам от смях на него : Един вампир тича надолу по тротоара с комат хляб под ръка и случайно се блъска във друг вампир. Блъснатия се обръща към бързащия и го пита: - Абе брат накъде т`ка си се разтичал бе? - Амии чух, че надолу по улицата е станала катастрофа тааа... отивам да си топна!! - отговаря възторжено вампира. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Съб Ное 13, 2010 4:14 am | |
| ахаха майчице...не не уникален е, един приятел също много му се кефи хД | |
|
| |
Итън Уейт Син на Еребус
| Заглавие: Re: Чат Руум Пон Ное 15, 2010 12:53 am | |
| Здравей Лена-Селена, Та... за какво говорихме? хД | |
|
| |
Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
| Заглавие: Re: Чат Руум Пон Ное 15, 2010 12:57 am | |
| За това че все пак съм била Дюшан. А и в издадената книга на български името на онази жена е Женевиев. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Пон Ное 15, 2010 12:59 am | |
| Мхм... знам. Но Жанет ми харесва повече. Ако имаш нещо против ще го променя, естествено, но Женевиев... наистина не ми харесва... | |
|
| |
Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
| Заглавие: Re: Чат Руум Пон Ное 15, 2010 1:01 am | |
| И на мен XD А и в книгата имаше страшно много оравописни грешки от които проста бях яко изумена. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Чат Руум Пон Ное 15, 2010 8:58 pm | |
| Привет Как сте, хора? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Чат Руум | |
| |
|
| |