Posts : 26 Join date : 16.08.2010 Age : 33 Location : somewhere and nowhere
Заглавие: Адрия Скай Пон Авг 16, 2010 11:05 pm
Здравейте аз съм Йоана Анастасия на 19 от София. Обожавам волейбола, той е моя живот. Също така обичам да чета книги предимно за вампири и Паулу Куелю. Обичам да рисувам не съм много добра не се и имам за такава, просто ми доставя удоволствие да си драскам. Имам по - малка сестра, братовчед и братовчедка които са като мой по - големи брат и сестра. Имам двама невероятни племенника и най - страхотните баба и дядо в света. Ако искате да знаете нещо повече за мен само попитайте с удоволствие ще ви отговоря.
Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
Заглавие: Re: Адрия Скай Вто Авг 17, 2010 4:40 pm
Амм...първо здравей и добре дошла в форума. И сега с въпросите:
1. Какво мислиш за сайта? 2. Имаш ли домашен любимец? 3. Имаш ли хоби /ако да какво е/? 4.Любима книга? 5.Любим филм? 6.Чел ли си Училище за вампири? Ако е да коя е любимата ти книга от поредицата? 7.Любим герой от поредицата Училище за вампири? 8.Какво правиш докато си сам? 9.Коя двойка най те кефи от Училище за вампири? 10.Любим/а актьор/актриса? 11.Кефи ли те Здрач? (питам щтот на мен ми е малко лигаво не че не го харесвам...) 12.Любимо число? 13.Любима буква(друго не се сетих Laughing )?
little_dhampir Шести курс
Заглавие: Re: Адрия Скай Вто Авг 17, 2010 6:11 pm
Здравей и добре заварила
1. Какво мислиш за сайта? - мисля, че е доста добър 2. Имаш ли домашен любимец? - да три кучета и катерица 3. Имаш ли хоби /ако да какво е/? - не го броя много като хоби по скоро начин на живот, но обожавам волейбола, да играя и да гледам, скъщо така обичам да чета книги предимно за вампири 4.Любима книга? - всъщност са много, но най - любимата ми е колекция избрани трагедий на Шекспир 5.Любим филм? - и те също са много, но най - любим е Forever strong гледала съм го поне 200 пъти :lol: 6.Чел ли си Училище за вампири? Ако е да коя е любимата ти книга от поредицата? - разбира се, че съм ги чела ако трябва да избера една, мисля, че ще е "Непокорна" 7.Любим герой от поредицата Училище за вампири? - Ерик Найт 8.Какво правиш докато си сама? - предимно слушам музика но най - различни неща, зависи от настроението ми 9.Коя двойка най те кефи от Училище за вампири? - може би Деймън и Джак смисъл те се обичат и не показват любовта си без да се интересуват от мнението на другите. Може би и Зоуи и Старк ще са интересна двойка незная ще видим, но засега определено са момчетата 10.Любим/а актьор/актриса? - Дейвид Бореаназ и Кати Касиди 11.Кефи ли те Здрач? - ами може да се каже, но повече ми харесва "Мidnight sun" 12.Любимо число? - 27 13.Любима буква? - Ю
Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Заглавие: Re: Адрия Скай Вто Авг 17, 2010 7:05 pm
И аз съм заклет фен на волейбола и даже ходя на тренировки, обаче преди две седмици си счупих лявата ръка и спрях да тренирам. Не знаех че може да се отглеждат катерици като дом. любимец.
Заглавие: Re: Адрия Скай Вто Авг 17, 2010 7:41 pm
Аз тренирах в ЦСКА, но имах контузия и после 12 клас и спрях, но волейбола продължава да е част от живота ми. А за катерицата може тя не е точно като дивите, но се води катерица Спиди :lol:
Здрасти Видях, че Дулсе те е питала доста неща, така че аз реших да питам, защо реши аз да съм ти ментор. Нямам нищо против, да уточня но просто ми е интересно.
Когато бях малка много обичах да пиша стихотворения и разказчета. След това в училище винаги съм била привлечена от литературата, обожавах да правя анализи и да се потапям в историйте и да се вживявам в даден персонаж. ( Последните две ги правя и сега ) И когато видях, че си свободна реших да помоля ти да бъдеш мой ментор
Айя Хейл Учител по Литература; Владее елемента "Въздух"