Спечелете |
ВИЖТЕ КОЙ СПЕЧЕЛИ, КАТО ЦЪКНЕТЕ НА СНИМКАТА ОТГОРЕ!!! |
Станете преводач | Спешно набираме преводачи. Ако имате желанието да бъдете такъв цъкнете ТУК |
Станете наши приятели | |
Специални приятели |
---------------------------
|
|
| Божествени и прокълнати(книга) | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ник Дийн Директор; Учител по Драма, Владее елемента Земя
| Заглавие: Божествени и прокълнати(книга) Пет Авг 20, 2010 4:00 pm | |
| Оригинално заглавие на серията - THE DARK DIVINE Ако трябва да избираш, кое би жертвал – любовта или себе си…
„Божествени и прокълнати” е първа книга от едноименната поредица за Грейс Дивайн и Даниъл Калби. Авторката Бри Диспейн съчетава познати митове и легенди с живота на съвременните тийнейджъри, за да ги поднесе в привлекателната опаковка на романтична паранормална история. Кръв изпълва устата ми. Огън прогаря вените ми. Заглушавам напиращия вик. Сребърният нож се изплъзва от ръцете ми. Изборът е само мой. Аз съм живот или смърт. Аз съм спасение или разрушение. Ангел или демон. Аз съм благодат. Забивам ножа. Това е моята жертва – аз съм звярът…
Нещо ужасно се случи в нощта, когато Даниъл Калби изчезна. Нощта, когато Грейс Дивайн откри брат си Джуд, немощен и окървавен. Но тя дори не подозираше каква злокобна тайна бе обгърнала мрака наоколо…
Три години по-късно Даниъл неочаквано се завръща. Всички в гимназията говорят за загадъчния непознат. Ала появата му събужда и болезнения спомен, умело прикриван досега…
Въпреки обещанието да стои настрана от Даниъл, Грейс е привлечена от странния блясък в очите му, дълбоки и жадни. Разгневен от близостта им, Джуд се поддава на яростта. И отново се изправя срещу злото, белязало онази прокълната нощ.
Мрачната тайна застрашава живота на всички. За да спаси хората, които обича, Грейс трябва да направи избор. Но кое би жертвала – любовта или себе си?На мен книгата ми допада страшно много. Очаквам да я коментирате. | |
| | | Анаи Портийо Шести курс
| | | | Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
| Заглавие: Re: Божествени и прокълнати(книга) Съб Авг 21, 2010 9:26 pm | |
| Да и на мен ми звучи интересно. | |
| | | Айя Хейл Учител по Литература; Владее елемента "Въздух"
| Заглавие: Re: Божествени и прокълнати(книга) Нед Авг 22, 2010 12:28 am | |
| Ще се разоря от купуване на книги :Х Обичам да чета, но джобните не ми стигат, а чета 4 поредици.... Ама май и тази ще я започна, звучи якоооо! | |
| | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Re: Божествени и прокълнати(книга) Вто Авг 24, 2010 9:42 pm | |
| хях вече знам за какво ще си похарча парите, леле и аз вече ще се разоря, но няма как човек да не си купува книги, като ги пишат толкова инересни.. и на мен това ми е..4та или 5та поредица дето започвам, не знам как ще извадя време да ги чета всичките :Д | |
| | | Ник Дийн Директор; Учител по Драма, Владее елемента Земя
| Заглавие: Re: Божествени и прокълнати(книга) Вто Авг 24, 2010 9:48 pm | |
| Да, наистина книгата си струва парите и горещо ви я препоръчвам на всички. Няма да съжалявате. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Божествени и прокълнати(книга) | |
| |
| | | | Божествени и прокълнати(книга) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |