Спечелете |
ВИЖТЕ КОЙ СПЕЧЕЛИ, КАТО ЦЪКНЕТЕ НА СНИМКАТА ОТГОРЕ!!! |
Станете преводач | Спешно набираме преводачи. Ако имате желанието да бъдете такъв цъкнете ТУК |
Станете наши приятели | |
Специални приятели |
---------------------------
|
|
| Правила на форума | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ник Дийн Директор; Учител по Драма, Владее елемента Земя
| Заглавие: Правила на форума Нед Апр 11, 2010 2:41 am | |
| 1. Писането на КИРИЛИЦА е задължително.
2. Това е РПГ форум, което означава, че се пише само и единствено под РП формат, освен в темите, които са определени за друга цел.
3. Не се приемат никакви обиди по какъвто и начин да са поднесени те. Ако ще се карате или убиждате, то нека това става по ЛС или по някакъв друг начин, но не в някоя от темите.
4. Преди да създадете някаква тема, проверете дали вече не същуствува такава.
5. Нямате право на повече от един акаунт. Повярайте ми... Ще проверяваме редовно за хора с еднакви IP адреси.
6. Спамът е забранен. Разбера ли, че рекламирате сайтовете си по ЛС или в някоя тема, освен в отредената за това, ще става много лошо.
7. Всеки регистриран, но без герой ще бъде изтриван до 10 дена след регистрацията си. Всеки с герой, но неактивен повече от месец, без да е уведомил някой от администраторите, ще бъде изтриван.
8. Спазвайте всяко едно правило.
Засега е това, но всеки админ има правото да добавя още. | |
| | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Re: Правила на форума Съб Юни 05, 2010 4:12 am | |
| Мисля че ще е добре, ако всеки един от нас не набляга толкова на речта, нека се съсредоточим и над описанието докато си пишем с някого. Предполагам, повечето ще се съгласите с мен и се надявам не само аз да предпочитам да чета постове по-дълги поне от 4-5 реда. Старайте се да спазвате това правило, но то по-скоро е молба към вас, и въпреки това се пръдържайте към него . Така ще е по-приятно на всички! | |
| | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Re: Правила на форума Пет Юли 09, 2010 8:21 pm | |
| Вече съм го казала в темите "Как да си направя стая? ", но ми се струва че някои хора не четат внимателно, затова ще го напиша и тук:
- Катейша Бенетс написа:
- Това е нещо ново, което реших скоро и се надявам да го приемете без възражения.
Ще помоля всяка/всеки от вас да се съобразява с това че стаята попринцип трябва да е обща за двете момичета/момчета, но това не е проблема, ще си имате различни стаи ако така желаете, но моля ви да не поставяте огромни зали и нека помещенията да са само две ( спалня и баня ). Ако е възможно няма да е зле да сте с обща баня, но това е нещо над което нямам сериозни възражения. Наистина съжалявам че се налага да се повтарям | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Правила на форума | |
| |
| | | | Правила на форума | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |