Спечелете |
ВИЖТЕ КОЙ СПЕЧЕЛИ, КАТО ЦЪКНЕТЕ НА СНИМКАТА ОТГОРЕ!!! |
Станете преводач | Спешно набираме преводачи. Ако имате желанието да бъдете такъв цъкнете ТУК |
Станете наши приятели | |
Специални приятели |
---------------------------
|
|
| Скалите | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ник Дийн Директор; Учител по Драма, Владее елемента Земя
| Заглавие: Скалите Нед Апр 11, 2010 3:01 pm | |
| Скалите се намираха малко преди езерото. Те бяха високи, но това не спираше учениците да се катерят по тях. От там можеше да се види цяла Тулса. | |
| | | little_dhampir Шести курс
Posts : 26 Join date : 16.08.2010 Age : 33 Location : somewhere and nowhere
| Заглавие: Re: Скалите Сря Авг 18, 2010 10:57 pm | |
| След разходката из въздуха най - накрая кацнах на скалите. Трансформирах се и седнах на ръба на най - високата скъла. Подмятах краката си във въздуха от ръба, тананиках си или по - скоро си припявах, знаех всички текстове на песните в айпода си, обичах да пея. Загледах се в хоризонта невиждащо. Погледът ми просто блуждаеше, не мислех за нищо, не чувствах нищо. Стоях като перфектно изваяна састуя, загледана в деличината единствено заслушана в музиката и потънала в аромата на нощта. | |
| | | Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
| Заглавие: Re: Скалите Пет Авг 27, 2010 6:27 pm | |
| След обяда с Али, реших че ще е добре да дойда тук при скалите и да се отпусна. Преди да дойда тук отидох до стаята и се преоблякох. Сега вместо да нося черната си рокля, аз носех това . Седнах на края на една скала и се загледах. | |
| | | Изабел Кан Лу Пети курс; Владее елемента Въздух
Posts : 156 Join date : 11.07.2010 Location : Фъстъколандия
| Заглавие: Re: Скалите Пет Авг 27, 2010 6:35 pm | |
| Реших малко да се разходя и реших да дойда тук. Бях поспала малко, така че бях освежена и пълна с енергия. Видях едно момиче на скалите и отидох до нея. -Здравей!-казах тихо и седнах до нея. След това реших все пак да се представя, да бъда учтива. -Аз съм Изабел, просто Бела.-казах името си.-А ти си...?
| |
| | | Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
| Заглавие: Re: Скалите Пет Авг 27, 2010 7:03 pm | |
| Обърнах се към момичето. -Здравей Бела. Аз съм Дулсе-Мария или просто Дулсе или Дул както решиш. - казах аз и и се усмихнах. Хем на нея хем на глупоста която изтърсих. -Кой курс си? - попитах я учтиво аз, просто за да завържа някаква тема за разговор. | |
| Заглавие: Re: Скалите Пет Авг 27, 2010 7:30 pm | |
| -Пети.-отговорих и вдигнах рамене.-Остарявам бавно.-засмях се леко.-Ами ти? Изглеждаш ми и ти да си пети?-не можех да приценявам другите по възраст. Ако се опитах или изтърсвах, че са по-малки, или, че са по-възрастни, но и в двата случая те ми се обиждаха такаче вече не приценявах. Харесваше ми идеята да питам. | |
| Заглавие: Re: Скалите Пет Авг 27, 2010 7:41 pm | |
| -Нем. Всъщнос съм четвърти. - засмях се на казаното от Бела. -Толкова ли голяма изглеждам? - попитах я аз.
п.п. Сори че е късо ама нещо нямам муза | |
| Заглавие: Re: Скалите Пет Авг 27, 2010 8:02 pm | |
| Вдигнах рамене: -Не знам. Може би да. То не е голяма разлка. Само една година, макар че с някои две, защото има и на 19 години. Е, аз съм само на 18. -отговорих. -От дълго ли си тук или си нова?-попитах и следващия си въпрос. Изглеждаше ми познаваше това място, но рядко се оказвах права. Можех да вляза в главата й, но не исках. Вече малко от малко се отказвах от това да бъда толкова нахална, както преди - да вилизам в главите на другите и да им чета мислите, а след това да не знам какво да ги питам.
| |
| Заглавие: Re: Скалите Пет Авг 27, 2010 9:37 pm | |
| -Ам да одавна съм тук, макар това да е 3 училище на мрака в което съм. - отговорих и аз. -Ами ти одавна ли си тук? - въпросително погледнах към Бела. Тя беше красиво момиче със азиатски черти. Имаше красива кестенява коса и много красиви очи. Също така беше и мила. | |
| Заглавие: Re: Скалите Съб Авг 28, 2010 12:36 am | |
| Вдигнах рамене. -Не точно. Тук съм май от месец, а може и повече. Не знам как не сме се срещнали...-казах. Знаех защо не сме се срещали. Или бях със Сенг или в стаята си. Първото беше по-приятно.Сега осъзнах, че не познавам почти никого тук. Почти? Не, не познавам никой,освен Сенг... -Третото училище? Леле. На мен ми само първото и ми харесва, не мисля да се местя.-че защо да го правех?-Ъм, Дулсе, аз ще си ходя в стаята. Надявам се пак да се срещнем.-продължих и станах.-Чао. | |
| Заглавие: Re: Скалите Съб Авг 28, 2010 2:37 pm | |
| Когато Бела каза че трябва да върви, аз кимнах. -Чао. - казах аз. Няколко минути след това, се изправих и се изтупах. Обравих дрехите си и бавно тръгнах към стаята си като преди това сложих айпода който беше в джоба на дънките ми в ушите си. | |
| Заглавие: Re: Скалите Пон Сеп 13, 2010 4:18 pm | |
| Не беше високо, а напротив. Наистина! Седнах на края на скалите и свих краката си тип ' йога'. Не, че можех това де. Просто бжеше като фалшификат. По едно време седнах нормално и санбух сандалите на ток. Станах и погледнах надолу, по -точно се надвесих. Изглеждаше супер. Под мен нямаше скали или камани, а само вода и ми се струваше доста дълбоко за това, което бях намислила. Пристъпих една крачка, все още гледайки към водата. Усмихнах се леко на внезапното чувство за опасности, породило се в мен. Още една крачка. Силен писък, но не от страх се чу навсякъде. Писъкът ми беше по-точно от...не можех да го опива, но със сигурност не беше от страх. Бях затворила плътноочитеси докото летях надолу. Усетих как водата попитва в дрехите ми и как е доста студена. Тумнах на мекич пясък, под водата, заради скороста от спускането. Разширих усмивката си и отворих очи. Заплувах нагоре към повърхността. Ама че то си било дълбоко, бе!Главата ми се показа и вдишах въздух. Оправих косата си, като я преместих само на едната страна. Леле, какво изживяване. От това се нуждаех. Отново се потопих и когато отново се появих на повърхността видях....
П.С. Който иска да пише.
| |
| | | Айя Хейл Учител по Литература; Владее елемента "Въздух"
| Заглавие: Re: Скалите Пон Сеп 13, 2010 8:28 pm | |
| Това е един изключително хубав ден. Даже бих казала дори прекрасен. Топло е, подухва лек и прохладен ветрец, слънцето е толкова слабо, че дори не ме дразни - с две думи - ден за разходка. Облякох си прилепналите дънки, сложих си изчистен тревисто зелен потник и сандали в същия цвят, вързах си косата на висока опашка и тръгнах. Бях решила да се разхождам кажи речи безцелно и изведнъж се озовах при скалите. Както се разхождах чух шум обърнах се и видях едно момиче на ръба на скалата. Докато се усетя тя скочи и веднага след това последва писък. Изплаших се и хукнах към мястото,откъдето момичето скочи. | |
| Заглавие: Re: Скалите Пон Сеп 13, 2010 8:40 pm | |
| Погледнах нагоре към скалите и там видях една жена,бях сигурна, че беше учителка.Засмях се и отидох на брега, оправяйки отново косата си. След като излязох, бях абсолютно мокра, но не ме интересваше особено. Очевдино учителкта излеждаше притеснена. След пет минути се озовах в началото на скалите, все още на тревата. Усмихнах се сладко. -Беше нарочно.-казах единствено, за да не си помисли, че бях паднала или съм се опитала да се самоубивам. Не, наистина не беше така.
| |
| Заглавие: Re: Скалите Сря Сеп 15, 2010 3:05 am | |
| Надвесих се и се вторачих надолу. Момичето изглеждаше добре. Ъъм, на мен ли ми се струва или тя даже се смее. Видях я, че тръгва да излиза и се успокоих малко. Що за лудо момиче? Както и да е. Нека не забравям, че и аз съм правила щуротии. Чух стъпки, обърнах се и видях момичето до мен. - Беше нарочно - каза тя. Звучеше искрена и реших, че е искала просто да се позабавлява. - Аз съм Айя Хейл. Учител съм по Литература. Радвам се да се запознаем, макар обстоятелствата да са малко странни. - казах аз и се усмихнах. Момичето изглеждаше много добро и мило. | |
| Заглавие: Re: Скалите Сря Сеп 15, 2010 12:18 pm | |
| Учителка по Литература? Ура, любим предмет. -Страхотно, обичам Литература.-казах и се усмихнах.-Аз съм Изабел. Бела-и аз трябваше да си кажа името, затова казах само пътрвото, не обичах другото. Звучеше странно дори и аз мен. Преместих мократа си коса не дясното рамо ои се опитах някакси да изцедя и последната капка от нея. Това обаче не стана. -Да, и аз се радвам да се запознаем. В последно време все,ки ден срещам по стотина човека.-в преносен смисъл, естествено.
| |
| Заглавие: Re: Скалите Чет Сеп 23, 2010 11:33 pm | |
| Зарадвах се, че момичето харесва предмета ми. Момент, тя май е в класа ми по литература. За един учител е много приятно да има ученици, които имат въображение и се забавляват по най-различни начини. Особено като са нестандартни, като да скочиш от скалите. Въображението е показателно за предмет като Литературата. - Извинявай,ти си пети курс, нали? И даже май си в класа ми по Литература. - казах аз и даже бях убедена, че е моя ученичка. - Тези дни ще преподам нов урок, дано ти е интересно. Той ще е по-скоро полезен и нужен, отколкото интересен, но все пак. - казах аз и се усмихнах - Не всичко е забавно и приятно. - След това ще ви предоставя възможност да изберете книга, която ще разискваме. - както си говорех, изведнъж осъзнах, че май е станало доста късно и погледнах часовника си.Уви, беше станало време да тръгвам. - Бела, беше ми много приятно, но трябва да тръгвам. Ще се видим в клас. - казах аз и забързах към моята стая. | |
| Заглавие: Re: Скалите Пон Сеп 27, 2010 9:17 pm | |
| Вдигнах рамене и потвърдих, че би било хубаво.Но след това, тя си тръгна. -Добре, чао.-казах аз накрая и седнах близо до ръба на скалата. Сериозно аз бшх маниачка на тема книги, Литература, поезия...Такива неща. Но напоследък нямах много време да чета, затова от тоста време не бях и поглеждала книга. А ми се щеше да по прочета някой друг лист. Но не сега. Сега отново ми се скачаше, но реших, че ще постоя просто така... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Скалите | |
| |
| | | | Скалите | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |