Училището за вампири
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Училището за вампири

Добре дошли в училището за вампири, създадено по романите на П. Каст и К. Каст! Преживейте живота си такъв, какъвто го искате!

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Спечелете
Скалите Kkvooiliub2 ВИЖТЕ КОЙ СПЕЧЕЛИ, КАТО ЦЪКНЕТЕ НА СНИМКАТА ОТГОРЕ!!!
Станете преводач
Спешно набираме преводачи. Ако имате желанието да бъдете такъв цъкнете ТУК
Latest topics
» Герои на третокурсниците
Скалите Icon_minitimeПон Авг 29, 2011 2:29 am by katherine_pierce

» Чат Руум
Скалите Icon_minitimeСъб Юли 16, 2011 11:56 pm by Селена "Лена" Дюшън

» Станете ни приятели!
Скалите Icon_minitimeПон Май 09, 2011 2:28 am by ...

» Форума се затваря!
Скалите Icon_minitimeНед Дек 26, 2010 6:41 am by Инстина Калиопе Стинкс

» Паднали ангели
Скалите Icon_minitimeСря Дек 15, 2010 4:55 am by Инстина Калиопе Стинкс

» Герои на петокурсниците
Скалите Icon_minitimeПон Дек 13, 2010 5:18 am by Инстина Калиопе Стинкс

» Езерото
Скалите Icon_minitimeСъб Дек 11, 2010 12:25 am by Ейдриън Джеймс

» Някой за РП!!!
Скалите Icon_minitimeПон Дек 06, 2010 9:25 pm by Ейдриън Джеймс

» Общата стая на момичетата
Скалите Icon_minitimeЧет Дек 02, 2010 5:28 am by Пейдж Монтгомъри

Предстоящи събития
Станете наши приятели
Скалите 2443510U
Специални приятели
Скалите 2444376y --------------------------- Скалите 2450868t
Чат

Скалите

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Ник Дийн
Директор; Учител по Драма, Владее елемента Земя
Ник Дийн

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Скалите   Скалите Icon_minitimeНед Апр 11, 2010 3:01 pm

Скалите се намираха малко преди езерото. Те бяха високи, но това не спираше учениците да се катерят по тях. От там можеше да се види цяла Тулса.
Върнете се в началото Go down
http://school-for-vampire.vampire-legend.com
little_dhampir
Шести курс
little_dhampir

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeСря Авг 18, 2010 10:57 pm

След разходката из въздуха най - накрая кацнах на скалите. Трансформирах се и седнах на ръба на най - високата скъла. Подмятах краката си във въздуха от ръба, тананиках си или по - скоро си припявах, знаех всички текстове на песните в айпода си, обичах да пея. Загледах се в хоризонта невиждащо. Погледът ми просто блуждаеше, не мислех за нищо, не чувствах нищо. Стоях като перфектно изваяна састуя, загледана в деличината единствено заслушана в музиката и потънала в аромата на нощта.
https://www.facebook.com/nastq
Селена "Лена" Дюшън
Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Селена

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 6:27 pm

След обяда с Али, реших че ще е добре да дойда тук при скалите и да се отпусна. Преди да дойда тук отидох до стаята и се преоблякох. Сега вместо да нося черната си рокля, аз носех това . Седнах на края на една скала и се загледах.
Изабел Кан Лу
Пети курс; Владее елемента Въздух
Изабел Кан Лу

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 6:35 pm

Реших малко да се разходя и реших да дойда тук. Бях поспала малко, така че бях освежена и пълна с енергия. Видях едно момиче на скалите и отидох до нея.
-Здравей!-казах тихо и седнах до нея.
След това реших все пак да се представя, да бъда учтива.
-Аз съм Изабел, просто Бела.-казах името си.-А ти си...?
http://www.moon-academy.forumotion.com
Селена "Лена" Дюшън
Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Селена

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 7:03 pm

Обърнах се към момичето.
-Здравей Бела. Аз съм Дулсе-Мария или просто Дулсе или Дул както решиш. - казах аз и и се усмихнах. Хем на нея хем на глупоста която изтърсих.
-Кой курс си? - попитах я учтиво аз, просто за да завържа някаква тема за разговор.
Изабел Кан Лу
Изабел Кан Лу

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 7:30 pm

-Пети.-отговорих и вдигнах рамене.-Остарявам бавно.-засмях се леко.-Ами ти? Изглеждаш ми и ти да си пети?-не можех да приценявам другите по възраст. Ако се опитах или изтърсвах, че са по-малки, или, че са по-възрастни, но и в двата случая те ми се обиждаха такаче вече не приценявах. Харесваше ми идеята да питам.
Селена "Лена" Дюшън
Селена

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 7:41 pm

-Нем. Всъщнос съм четвърти. - засмях се на казаното от Бела.
-Толкова ли голяма изглеждам? - попитах я аз.

п.п. Сори че е късо ама нещо нямам муза
Изабел Кан Лу
Изабел Кан Лу

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 8:02 pm

Вдигнах рамене:
-Не знам. Може би да. То не е голяма разлка. Само една година, макар че с някои две, защото има и на 19 години. Е, аз съм само на 18. -отговорих.
-От дълго ли си тук или си нова?-попитах и следващия си въпрос. Изглеждаше ми познаваше това място, но рядко се оказвах права. Можех да вляза в главата й, но не исках. Вече малко от малко се отказвах от това да бъда толкова нахална, както преди - да вилизам в главите на другите и да им чета мислите, а след това да не знам какво да ги питам.
Селена "Лена" Дюшън
Селена

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 9:37 pm

-Ам да одавна съм тук, макар това да е 3 училище на мрака в което съм. - отговорих и аз.
-Ами ти одавна ли си тук? - въпросително погледнах към Бела. Тя беше красиво момиче със азиатски черти. Имаше красива кестенява коса и много красиви очи. Също така беше и мила.
Изабел Кан Лу
Изабел Кан Лу

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeСъб Авг 28, 2010 12:36 am

Вдигнах рамене.
-Не точно. Тук съм май от месец, а може и повече. Не знам как не сме се срещнали...-казах.
Знаех защо не сме се срещали. Или бях със Сенг или в стаята си. Първото беше по-приятно.Сега осъзнах, че не познавам почти никого тук. Почти? Не, не познавам никой,освен Сенг...
-Третото училище? Леле. На мен ми само първото и ми харесва, не мисля да се местя.-че защо да го правех?-Ъм, Дулсе, аз ще си ходя в стаята. Надявам се пак да се срещнем.-продължих и станах.-Чао.
Селена "Лена" Дюшън
Селена

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeСъб Авг 28, 2010 2:37 pm

Когато Бела каза че трябва да върви, аз кимнах.
-Чао. - казах аз. Няколко минути след това, се изправих и се изтупах. Обравих дрехите си и бавно тръгнах към стаята си като преди това сложих айпода който беше в джоба на дънките ми в ушите си.
Изабел Кан Лу
Изабел Кан Лу

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeПон Сеп 13, 2010 4:18 pm

Не беше високо, а напротив. Наистина!
Седнах на края на скалите и свих краката си тип ' йога'. Не, че можех това де. Просто бжеше като фалшификат.
По едно време седнах нормално и санбух сандалите на ток. Станах и погледнах надолу, по -точно се надвесих. Изглеждаше супер. Под мен нямаше скали или камани, а само вода и ми се струваше доста дълбоко за това, което бях намислила.
Пристъпих една крачка, все още гледайки към водата. Усмихнах се леко на внезапното чувство за опасности, породило се в мен. Още една крачка.
Силен писък, но не от страх се чу навсякъде. Писъкът ми беше по-точно от...не можех да го опива, но със сигурност не беше от страх. Бях затворила плътноочитеси докото летях надолу.
Усетих как водата попитва в дрехите ми и как е доста студена. Тумнах на мекич пясък, под водата, заради скороста от спускането. Разширих усмивката си и отворих очи. Заплувах нагоре към повърхността. Ама че то си било дълбоко, бе!Главата ми се показа и вдишах въздух. Оправих косата си, като я преместих само на едната страна.
Леле, какво изживяване. От това се нуждаех.
Отново се потопих и когато отново се появих на повърхността видях....

П.С. Който иска да пише.
Айя Хейл
Учител по Литература; Владее елемента "Въздух"
Айя Хейл

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeПон Сеп 13, 2010 8:28 pm

Това е един изключително хубав ден. Даже бих казала дори прекрасен. Топло е, подухва лек и прохладен ветрец, слънцето е толкова слабо, че дори не ме дразни - с две думи - ден за разходка. Облякох си прилепналите дънки, сложих си изчистен тревисто зелен потник и сандали в същия цвят, вързах си косата на висока опашка и тръгнах.
Бях решила да се разхождам кажи речи безцелно и изведнъж се озовах при скалите. Както се разхождах чух шум обърнах се и видях едно момиче на ръба на скалата. Докато се усетя тя скочи и веднага след това последва писък. Изплаших се и хукнах към мястото,откъдето момичето скочи.
Изабел Кан Лу
Изабел Кан Лу

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeПон Сеп 13, 2010 8:40 pm

Погледнах нагоре към скалите и там видях една жена,бях сигурна, че беше учителка.Засмях се и отидох на брега, оправяйки отново косата си. След като излязох, бях абсолютно мокра, но не ме интересваше особено.
Очевдино учителкта излеждаше притеснена. След пет минути се озовах в началото на скалите, все още на тревата.
Усмихнах се сладко.
-Беше нарочно.-казах единствено, за да не си помисли, че бях паднала или съм се опитала да се самоубивам. Не, наистина не беше така.
Айя Хейл
Айя Хейл

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeСря Сеп 15, 2010 3:05 am

Надвесих се и се вторачих надолу. Момичето изглеждаше добре. Ъъм, на мен ли ми се струва или тя даже се смее. Видях я, че тръгва да излиза и се успокоих малко. Що за лудо момиче? Както и да е. Нека не забравям, че и аз съм правила щуротии. Чух стъпки, обърнах се и видях момичето до мен.
- Беше нарочно - каза тя.
Звучеше искрена и реших, че е искала просто да се позабавлява.
- Аз съм Айя Хейл. Учител съм по Литература. Радвам се да се запознаем, макар обстоятелствата да са малко странни. - казах аз и се усмихнах.
Момичето изглеждаше много добро и мило.
Изабел Кан Лу
Изабел Кан Лу

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeСря Сеп 15, 2010 12:18 pm

Учителка по Литература? Ура, любим предмет.
-Страхотно, обичам Литература.-казах и се усмихнах.-Аз съм Изабел. Бела-и аз трябваше да си кажа името, затова казах само пътрвото, не обичах другото.
Звучеше странно дори и аз мен.
Преместих мократа си коса не дясното рамо ои се опитах някакси да изцедя и последната капка от нея. Това обаче не стана.
-Да, и аз се радвам да се запознаем. В последно време все,ки ден срещам по стотина човека.-в преносен смисъл, естествено.
Айя Хейл
Айя Хейл

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeЧет Сеп 23, 2010 11:33 pm

Зарадвах се, че момичето харесва предмета ми. Момент, тя май е в класа ми по литература. За един учител е много приятно да има ученици, които имат въображение и се забавляват по най-различни начини. Особено като са нестандартни, като да скочиш от скалите. Въображението е показателно за предмет като Литературата.
- Извинявай,ти си пети курс, нали? И даже май си в класа ми по Литература. - казах аз и даже бях убедена, че е моя ученичка.
- Тези дни ще преподам нов урок, дано ти е интересно. Той ще е по-скоро полезен и нужен, отколкото интересен, но все пак. - казах аз и се усмихнах - Не всичко е забавно и приятно.
- След това ще ви предоставя възможност да изберете книга, която ще разискваме. - както си говорех, изведнъж осъзнах, че май е станало доста късно и погледнах часовника си.Уви, беше станало време да тръгвам.
- Бела, беше ми много приятно, но трябва да тръгвам. Ще се видим в клас. - казах аз и забързах към моята стая.
Изабел Кан Лу
Изабел Кан Лу

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitimeПон Сеп 27, 2010 9:17 pm

Вдигнах рамене и потвърдих, че би било хубаво.Но след това, тя си тръгна.
-Добре, чао.-казах аз накрая и седнах близо до ръба на скалата.
Сериозно аз бшх маниачка на тема книги, Литература, поезия...Такива неща. Но напоследък нямах много време да чета, затова от тоста време не бях и поглеждала книга. А ми се щеше да по прочета някой друг лист. Но не сега. Сега отново ми се скачаше, но реших, че ще постоя просто така...
Sponsored content

Скалите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите Icon_minitime

Скалите
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Училището за вампири :: Двор и околия :: Около училището-
Идете на: