Ник Дийн Директор; Учител по Драма, Владее елемента Земя
| Заглавие: Бутикът за обувки Нед Апр 11, 2010 3:04 pm | |
| Любимото място на повечето момичета. | |
|
Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
| Заглавие: Re: Бутикът за обувки Пет Юни 04, 2010 10:58 pm | |
| Отворих вратата на магазина и пред мен се разкри невероятна гледка. Ооо да това определено вече беше моето любимо място. Имаше множество обувки на всякъде. Разгледах и се спрях на един чифт. Не бяха точно мой тип, но определено прихванаха вниманието ми . Пробвах ги и ми станаха точно моя номер 39.Усмихнах се и се отправих към продавачката. След като платих взех плика със обувките и реших че съм гладна. Бях нова тук и сега трябваше да търся ресторант. | |
|
Айя Хейл Учител по Литература; Владее елемента "Въздух"
| Заглавие: Re: Бутикът за обувки Пет Авг 27, 2010 2:19 am | |
| Изгубена в своите мисли, разхождайки се из Тулса, се натъкнах на нещо, което винаги можеше да оправи настроението ми. Бутикът за обувки! Всеки човек/вампир си има своите слабости. Еми, моята най-голяма слабост са обувките. И то не само обикновените, ами най-вече екстравагантните, високите токове и най-невероятните цветове. Повечето пъти купувам обувки от ателиета, обувам ги 1-2 пъти и ги слагам на рафта. Да, правя си колекция. Хубавото на това, че живееш много е, че имаш най- невероятната и неповторима колекция (каквото и да била). Все пак малко хора минават през стотици модни вълни. Да не говорим, че към обувките неизбежно вървят и чанти, доста често дори и колани. Ох, мании,мании... Днес имах тежката задача да задоволя потребностите си с два чифта обувки. Предстоеше дълго чудене. След 30 минути разглеждане на магазина- Извинете - обърнах се аз към продавачката - имате ли 38 номер от тези два модела? - Заповядайте - каза тя учтиво - Удобни ли са? Имате ли нужда от нещо друго? - Благодаря, перфектни са! Ще купя и двата чифта. - казах аз и подадох кредитната си карта. - Заповядайте. Със здраве да си ги носите. - каза продавачката и ми върна картата. Излязох щастлива с два нови чифта обувки. | |
|
Мери Монтгомъри Паднал ангел
| Заглавие: Re: Бутикът за обувки Съб Окт 30, 2010 11:00 pm | |
| Както написах не мога да живея без обувките си Gucci, но като разгледах този магазин се влюбих в един невероятен чифт . Добре че имаше моят номер. Купих си ги разбира се и им се радвам адски много. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бутикът за обувки | |
| |
|