Спечелете |
ВИЖТЕ КОЙ СПЕЧЕЛИ, КАТО ЦЪКНЕТЕ НА СНИМКАТА ОТГОРЕ!!! |
Станете преводач | Спешно набираме преводачи. Ако имате желанието да бъдете такъв цъкнете ТУК |
Станете наши приятели | |
Специални приятели |
---------------------------
|
|
| Съобщения!!! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ник Дийн Директор; Учител по Драма, Владее елемента Земя
| Заглавие: Съобщения!!! Нед Апр 11, 2010 2:09 pm | |
| Всички съобщения относно форума можете да видите тук! Посещавайте това място често! | |
| | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Re: Съобщения!!! Нед Юни 13, 2010 4:57 pm | |
| Това не е моя идея, но мисля че момичето което я е измислило е постъпило много добре, защото тези деца наистина се нуждаят от помощ, това трябваше да се случи на 1 юни, но никога не е късно за съпричастност или както искате го наречете. От нас се иска да потърсим в килера нещо старо и непотребно, да се разделим с ненужните вещи които биха накарали едно дете да засияе, докато на нас само ни пречат. Няма значение какво ще донесете, дали ще е някоя стара играчка или дрешка, всичко е от полза когато си в такова състояние, поне според мен. Сиропиталището което ще се посети още не е определено, но вие ако искате можете сами да предложите кое да е то.
Искрено се надявам да разберете тази кауза и да я подкрепите! Срок-30 юни Съдружници в инициативата:
| |
| | | Ник Дийн Директор; Учител по Драма, Владее елемента Земя
| Заглавие: Re: Съобщения!!! Сря Юли 07, 2010 10:06 pm | |
| Издирва се синоптик. Всеки желаещ да заеме честа на синоптик във форума, чиято работа е да пише прогнозата за времето през седмицата да прати по ЛС до мен примерна прогноза за времето за три или четири дни. Нека бъде увлекателна и да има снимки, което ще е предимство. Срок за кандидатстване - до 10 юли в 12 часа на обяд. Избраният ще е един и се взима под внимание неговата активност във форума.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Имам предупреждение към глобалния модератор. Ако не прояви активност до седмица ще направим конкурс и за нов глобален мод, който да си върши работата както подобава!!! | |
| | | | Ник Дийн Директор; Учител по Драма, Владее елемента Земя
| Заглавие: Re: Съобщения!!! Пет Юли 09, 2010 1:48 pm | |
| Всички потребител, без направен герой седмица-две след регистрирането си са премахнати. Това правило ще продължи да важи. И всеки такъв "потебител" ще бъде изтриван, но ще има възможност да се регистрира, защото на имейла му(при изтриването) автоматично се изпраща усведомяване за действието и той има право на избор дали да се регистрира отново. | |
| | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| | | | Ник Дийн Директор; Учител по Драма, Владее елемента Земя
| Заглавие: Re: Съобщения!!! Пет Авг 20, 2010 4:19 am | |
| Търсим нов глобален модератор. Изискванията са да има опит в модерирането и да е активен всекидневно. Кандидатите да ми драснат едно ЛС. След седмица ще съобщим кой заема поста.
А сега - Дулсе Мария заема поста синоптик - честито. От следващия понеделник твойта работа ще е да пишеш седмичната прогноза за времето в училището.
И отново да помоля всички да са активни всекидневно. | |
| | | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
| Заглавие: Re: Съобщения!!! Вто Авг 24, 2010 4:32 pm | |
| Скъпи потребители, имаме страхотна новина за вас, поне според мен е такава. От 10 започваме редовните часове, тоест поставяме началото на учебната година! Надяваме се до тогава всичко да продължи да се развива и да имаме даскали по всеки предмет, а и да нямаме ще решим бързо проблема..надявам се. Другата новина е относно първия ни ритуал, той ще се състои на 09.09.10, точно преди началото на училището, с което ще го открием и можем ако сте съгласни да направим нещо като празненство след ритуала. С Ник искрено се надяваме всичко това да се получи и всеки един от потребителите да остане доволен! | |
| Заглавие: Re: Съобщения!!! Сря Авг 25, 2010 12:05 am | |
| Моля всеки, който все още няма ментор, да ми пише и да съобщи кой иска да е ментора му. | |
| Заглавие: Re: Съобщения!!! Пет Авг 27, 2010 12:46 pm | |
| Моля всеки, който не се е записал за учебната година, да го направи до 9 Септември, защото на 10 учебната година започва. | |
| Заглавие: Re: Съобщения!!! Вто Окт 05, 2010 8:28 pm | |
| По предложение на Айя и съгласието на другите потребители, а и моето, вкарваме часовете 10:30-11:00 и 21:00-21:30 за задължителни или поне желаещи, разбира се никой няма да ви убие ако не сте тук ПП: ако часовете не са ви удобни, моля да ме уведомите | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Съобщения!!! | |
| |
| | | | Съобщения!!! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |