Спечелете |
ВИЖТЕ КОЙ СПЕЧЕЛИ, КАТО ЦЪКНЕТЕ НА СНИМКАТА ОТГОРЕ!!! |
Станете преводач | Спешно набираме преводачи. Ако имате желанието да бъдете такъв цъкнете ТУК |
Станете наши приятели | |
Специални приятели |
---------------------------
|
|
| Общата стая на учителите | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| | | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Вто Май 25, 2010 2:03 am | |
| По пътя си мислех за моите неща и се надявах да си свърша работата навреме, за да мога да чета по-късно. От 10 години бях вампир, но още се учех, не можех да повярвам колко удивителна бе физиката и пдихиката ни. -Ето вече сме тук-казах аз и се пресегнах да взема едни документи от масата- -Ако искаш седни тук и ме изчакай аз отивам до стаята си и идвам. Няма да разбереш дори че ме е нямало-засмях се леко и с бърза, но грациозна крачка се качих по стълбите към стаята си. | |
| | | Кейт Фелър Шести курс
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Вто Май 25, 2010 2:02 pm | |
| -Добре,ще изчакам.-отвърнах аз и се облегнах.Погледнах към Белатрикс и се замислих."Имах грацията и добре оформеното тяло,но дали ще стана истинска Висша Жрица."Този въпрос ме мъчеше дори и сега.Все още се чудех каква е новата ми дарба,но знаех,че скоро щях да разбера. Огледах се.О,Никс!Беше ми забранено да бъда в учителското общежитие,но знаех,че щом съм с Катейша,която е Висша Жрица и мой ментор,нямаше проблем. | |
| | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Вто Май 25, 2010 3:24 pm | |
| Вече бях взела папката с почгти готовия ми матириал за часа по Древни култури и ритуали и бързо се върнах в общата стая, където заварих Кейт да седи спокойно на дивана. Зарадвах се, понеже някои от учениците биха се побъркали от разглеждане, не бих им казала нищо и аз сама бих направила същото...преди. -Е, вече съм тук- казах аз и се усмихнах на момичето Отидох до другата стая и пуснах класическа музика, беше доста приятно -Надявям се музиката да ти хареса, ще желаеш ли нищо за пиене? | |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Вто Май 25, 2010 3:59 pm | |
| Обърнах се.Катейша беше дошла. -Да!Харесва ми!Обожавам класическа музика.Всъщност...Това е любимият ми вид музика.Не знам защо,просто ми харесва.-обясних и се усмихнах."Дали ще бъда подходяща за Висша Жрица?" Този въпрос отново отекна в главата ми,но бързо го "прогоних" и отговорих на Катейша.-Само вино,ако може.-Обичах вино.Винаги ме успокояваше неговия омаен вкус.Не знам защо,но просто го обичах. | |
| | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Вто Май 25, 2010 4:26 pm | |
| -Добър избор-засмях се и отворих един от многото шкафове с напитки. -Червено или ляло, според мен червеното е най-добро, но те реши какво щи пиеш-казах аз и докато чаках тя да ми отговори си налях чаша прекрасно червено вино, едно от най-добрите -Е какво избираш?- попитах аз и й показах двете бутилки с вино
Последната промяна е направена от Белатрикс Бенетс на Вто Май 25, 2010 8:28 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Вто Май 25, 2010 6:45 pm | |
| -Червено,разбира се.Няма да пия от това евтино бяло вино.-казах аз и се усмихнах.Като човек също пиех червено вино,но сега вкуса е по-омайващ,по...Не знам,просто сега е по вкусно това вино.Радвах се,че съм белязана.Това бе мечтата ми,която вече беше изпълнена.Обожавах факта,че вече съм шести курс. | |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Вто Май 25, 2010 6:58 pm | |
| -Тук евтини вина няма, да знаеш-пошегувах се аз и се засмях. Знаех че не това искаше да каже Кейт, но просто ми бе навик винаги когато мога да изръсвам някоя глупост и сигурно щях да продължа, но се сеетих, че все пак не ми отива да се държа като дете. Налях една чаша и на момичето и с танцувална стъпка отидох до дивана и седнах -Заповядай- казах аз, подадох й чашата и й се усмихнах | |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Вто Май 25, 2010 7:50 pm | |
| -Знам,знам.-засмях се.Макар и да беше Висша Жрица,Катейша имаше страхотно чувство за хумор.Радвах се заради това.Взех чашата с вино с елегантен жест и отпих глътка,а после го оставих на масичката до креслото и си поех дълоко дъх,а след това издишах и се усмихнах.За пореден път пъпроса,който ме мъчеше се появи в главата ми.Отново усетих парещия полумесец и този път усетих и новите ми белези.Погледнах към Катейша,защото знаех,че тя ще знае защо белезите ми отново горят. | |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Вто Май 25, 2010 8:26 pm | |
| Знаех добре какво точно мъчи Кейт, но не знаех как точно да й го обясня. Отпих бавно и замислено, имаше толкова много неща които самата аз исках да разбера, но знаех че с търпение всичко се получава. -Скоро ще разбереш, не се притеснявай и не го мисли. То само ще дойде при теб и тогава ще бъдеш по-щастлива от всякога- казах аз и се усмихнах. Зайграх се с чашата която държах, но я осттавих на масата и взех папката с уроците. -Ако знаеш колко усилия изисква това да си учител, както вие казвате ''направо си скъсвам задника от работа"-засмях се леко -Извини ме за думите, Кейт. Просто стар навик- казах аз и отново отпих от чашата с ароматно вино | |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Вто Май 25, 2010 9:01 pm | |
| Изслушах я внимателно и запаметих всяка нейна думичка в мозъка си.Кимнах и отпих още една глътка от виното си,а след това я погледнах и оставих чашата с виното на масата. -Ясно.Ще бъда търпелива и ще се постарая да не се притеснявам дали ще се справя или не.-Засмях се.-Няма проблем.Разбирам,че си имаш този навик още от човешкия живот.И аз имах много гадни навици,като напрамер да бягам откъщи през вечерта и да се виждам с бившето ми гадже в парка или пък да се измъквам да отида на някой купон,когато съм наказана,но откакто съм белязана се промених и загърбих тези навици.-казах и отпих още една глътка от виното. | |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Вто Май 25, 2010 9:08 pm | |
| -Да има навици които трябва да забравим, но ако не бях станала Висша Жрица, най-верояно щях да си остана същата-усмихнах се и се замислих за нещата които бях променла в себе си и продължавах да променям, наистина бяха много. -Аз смятам че през каквото и да минем, в каквото и да се превърнем, не бива да забравяме какви сме били. Без значение дали сега сме много по-различни и ние някога сме били хора. Не обичах да говоря толкова много, нещо което преди винаги правех, затова се изправих и се направих че не съм казала нищо. Отидох до прозореца и се загледах в звездите. | |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Сря Май 26, 2010 1:19 pm | |
| Бях се замислила,но нейните думи прекъснаха мислите ми. -Това е абсолютно вярно.-казах и се ухилих до уши,а след това погледнах през прозореца и попаднах на часовника си.-Шест без десет е.Аз трябва да тръгвам.Довиждане.-изпих последната глътка вино,а след това я оставих отново на масата.Помахах за довиждане на Катейша и излязох. | |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Пет Май 28, 2010 7:39 pm | |
| -Разбира се, тръгвай детето ми-казах аз и се усмихнах когато тя ми помаха Кейт не бе лошо момиче, но още не я познавах толкова добре, че да преценя дали ще е добре да я подготвяме за Висша Жрица, не бях говорила често с нея, като изключим случаите в които съм и била нужна, но те бяха много редки и сега съжалява, че не бях прекарвала повече време с нея, но вече бе късно. Оправих дългата си черна рокля, която правеше тялото ми още по-издължено, но през това време ме спъваше постоянно, добре че бях свикнала иначе до сега да бях паднала. Седнах отново на дивана и загледах красивата луна. | |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Чет Юли 08, 2010 12:39 am | |
| Дойдох тук доста по-бързо отколкото си мислех, че ще пристигна. Намерих стаята си и отключих. Вкара двата си куфара и затворих вратата. Направо не ми се вярваше как успах да събера всичките си необходими неща само в два куфара, да вярно бе, че бяха направо огромни, но само два?! Единия беше пълен с обувки, а другия не знам как го затворих. Извадих дрехите си, които щяха да се намачкат в куфара и ги закачих в гардеробната си. Взех си душ, облякох се и излязох. Такъв бе планът ми - да разгледам наоколо. Реших да започна с най-близкото място - общата стая.
Последната промяна е направена от Кристин Милър на Чет Юли 08, 2010 2:55 am; мнението е било променяно общо 1 път |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Чет Юли 08, 2010 2:43 am | |
| Днес пристигаше новият ни учител по Астрономия, беше малко по-голяма от мен и мисля ще щеше да бъде чудесен учител. Облякох си една дълга черна рокля и с бавна стъпка тръгнах по стълбите, за да изляза, но минах през общята стая, понеже бях оставила едни папки там и щях да ги взема. Когато влязох вътре усетих присъствието на непознат вампир и бързо се подготвих за битка или нещо друго, но се сетих че това може да е овата учителка и се успокойх. Както предполагах това бе тя, изглеждаше мхого добре, определено бяше тя, напълно съвпадаше с описанието което прочетох по-рано, усмихнах й се мило като отпуснах ръце край тялото си. - Добре Дошла, Кристин Милър- поздравих аз и поставих юмрук на сърцето си | |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Чет Юли 08, 2010 2:58 am | |
| - Хей! А ти си? - попитах я и се усмихнах радостна, че вероятно няма да съм сама. Беше красива, но едно веднага ми направи впечатление. Малко не ми хареса роклята, с която беше. Някак си... нямаше живот в нея. Но се опитах да игнорирам това. Защо винаги първо гледах с какво са облечени хората... вампирите, а след това всичко останало?! Това бе дарба, но и проклятие. Освен това аз също бях облечена в черно. Не знам защо точно черно. Тези дрехи бях най-отгоре в куфара ми, а това значи, че са там именно с целта да ги облека щом дойда тук. Но защо ли бях избрала черно? Беше малко топличко за черно. Все тая. Усмихнах се на момичето, чакайки я да се представи. |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Чет Юли 08, 2010 3:07 am | |
| - Предположих че няма как да знаеш- казах усмихната Забелязах че ме оглежда, не ми бе много приятно, но бях свикнала вече. - Аз съм Катейша Белатрикс Бенетс, най-вероятно сега ще се сетиш- казах аз загледана в лицето на вампира, имаше красив белег, който подчертаваше очите й и я правеше още по-симпатина - Ако не, мога да ти помогна- усмихнах се отново и зачаках отговора й | |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Чет Юли 08, 2010 3:15 am | |
| Името й бе много красиво и уникално... но не ми говореше нищо. Опитах се да се сетя, преобърнах целия си мозък, но нищо. - Моля - погледнах я извинително. Не знам дали беше, защото станах рано и карах през половината нощ - и пак бе по-бързо отколкото очаквах - но мозъкът ми бе зацепил. Вероятно ми трябваше един хубав сън, но не ми се спеше сега,а и бе много рано. Явно трябваше нещо фрапиращо, за да ме "събуди" сега. - Много извинявай, в момента съм малко дезориентирана във всяко отношение и не мога да се сетя. |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Чет Юли 08, 2010 3:25 am | |
| Засмях се звънко и от сърце - Няма никакви проблеми, не искам да ми се извиняваш- казах мило аз и седнах на дивана, защото не ми бе удобно да седя права. Поканих и нея, като посочих мястото срещу мен - Аз съм Висшата Жрица, това предполагам ти говори нещ- засмях се тихо Погледнах навън през прозореца, загледана в луната. | |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Чет Юли 08, 2010 3:30 am | |
| - Боже господи! Да - засмях се, но по скоро ме бе срам от себе си. Как можех да съм толкова глупава?! - Е, приятно ми е! Изглеждаше ми много приятна, мила... - Хей, заета ли си сега? - попитах я и обосновах въпроса си преди тя да е отговорила: - Току-що пристигнах и исках да разгледам наоколо. Ще се радвам ако дойдеш с мен. |
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите Чет Юли 08, 2010 3:38 am | |
| - Добре- отговорих бързо аз и се усмихнах отново Имах работаза вършене, но винаги имах време за разходки с приятели и познати. - Само ми кажи къде първо искаш да те заведа- изправих се и взех папките за които бях дошла тук и ги оставих в един от многото шкафове, надписа с моето име. Обърнах се към Кристин и я подканих да излизаме от стаята | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Общата стая на учителите | |
| |
| | | | Общата стая на учителите | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |