Първото място, което посетих в училището, беше конюшнята. Бях влюбена в животните и по-скоро заради тях исках да посетя конюшната, отколкото, за да видя къде ще провеждам часовете си. Не се чувствах много комфортно на чужда територия. Трябваше да я превърна в своя. Навсякъде личаха следите от предината преподавателка - в подредбата на принадлежностите, начина на грижа за конете, табелката на кабинета.
Протегнах ръка към муцуната на един красив кафяв кон. Несвикнал с новата вампирка, той недоверчиво ме подуши и облиза. Животните лесно ми се доверяваха заради правлния й подход към тях. Останах още малко в конюшнята и огледах всички животни. На отделенията на някои имаше табелки с имената на ученици. Тях не докоснах, докато тези без собственици - сресах грижливо и нахраних. За тях аз имах отговорността да се погрижи. Миризмата на сено ме успокояваше и ме караше да се чувства като у дома си. Извадих от джоба на палтото си една стара подкова - от първия чифт "обувки" на първия ми кон. Закачих я на външната стена на конюшнята и се усмихнах. Започвах да подреждам, както на мен ми харесваше. Имах още време да се приготвя преди първия си час. Трябваше да се настаня в общежитието и да мина през храма на Никс, за да отдам почит на своята богиня.