Водопада бе много красив, отличаваше се от другите водопади в околието с това, че не бе много голям, но бе много удобен и то не само за плуване а и за пикник. Големите дървета пречеха на слънцето да прониква навсякъде и затова понякога бе възможно мястото да се посещава и през деня
Автор
Съобщение
Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
Заглавие: Re: Малкия водопад Сря Юли 28, 2010 7:56 pm
- Е аз ще тръгвам. - казах аз и станах. - Довиждане. - направих жеста на вампирите и бавно се отдалечих. Мислех да си легна малко а после може би пак щях да излезна.
Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
Заглавие: Re: Малкия водопад Сря Юли 28, 2010 8:34 pm
- Довиждане- отговорих й аз и й се усмихнах когато тръгна Дулсе бе приятно момиче, но въпреки интересния ни разговор, аз все още сечувствах някак непиятно..дискомфортно. Отново лек ветрец разроши косите ми и те погалиха нежно трявата на която бях легнала. Дълго време стоях така и реших да си тръгвам, защото вече не ми се стоеше на едно място. Изправих се плавно и пригадих дългата си рокля.[i]