Спечелете |
ВИЖТЕ КОЙ СПЕЧЕЛИ, КАТО ЦЪКНЕТЕ НА СНИМКАТА ОТГОРЕ!!! |
Станете преводач | Спешно набираме преводачи. Ако имате желанието да бъдете такъв цъкнете ТУК |
Станете наши приятели | |
Специални приятели |
---------------------------
|
|
| Час по Древни култури и ритуали за четвърти курс | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Час по Древни култури и ритуали за четвърти курс Пет Апр 16, 2010 2:49 am | |
| Стаята по Древни култури и ритуали за четвърти курс......... | |
| | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
Posts : 577 Join date : 11.04.2010 Age : 29 Location : between everywhere at the middle of nowhere
| Заглавие: Re: Час по Древни култури и ритуали за четвърти курс Пон Сеп 27, 2010 4:02 am | |
| Влязох в стаята запъхтяна. едно че отсъствах толкова дълго време и все още не се бях видя с учениците и друго че закъснях за часа с близо десет минути. Страхотно,какво ли щяха да си помислят за мен. Сигурно че съм най-безотговорната Висша Жрица която има в цял свят...е нямаше да се в голяма грешка. -Добър вечер, извинете ме за закъснението- казах аз все още леко запъхтяна, а и разсеяна заради прилива на дарби който почувствах. Трябваше ми малко време за да избера коя от всичките да "прихвана" Накрая избрах левитация от едно момиче с руса коса, усмихнах й се мило, ала тя дори не се досети защо го правя. - Така днес е първият ни час, затова както и с по-малките ви съученици, смятам да го прекарамев разговори- засмяна казах аз Погледнах с интерес към тях, надявайки се да чуя нещо в отговор. | |
| | | Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
| Заглавие: Re: Час по Древни култури и ритуали за четвърти курс Пон Ное 01, 2010 5:56 pm | |
| Бях първа в кабинета по древни култури и ритуали и естествено седнах на най предния чин в средата. Започнах да играя на телефона си и скоро след това стаята се изпълни със други четвъртокурсници някой които бяха мой приятели. Преди да прибера телефона си видях, че часът е започнал преди 5 минути. Да, но от Вишата Жрица нямаше и следа. Отворих тетрадката си и започнах да рисувам разни надписи или анимационни герой. Не след дълго се появи и Жрицата, както предполагах запъхтяна. Поздрави ни и каза че този час само ще си говорим. Затворих тетрадката и съсредоточих вниманието си върху темата. След като никой не се обади реши аз да го направя. -Здравейте Жрице. - поздравих я аз и продължих: -За какво ще говорим? - попитах очаквайки отговора на най-прекрасната вампирка която бях виждала някога. | |
| | | Инстина Калиопе Стинкс Админка, Висша жрица, Учител по Древни култури и ритуали
| Заглавие: Re: Час по Древни култури и ритуали за четвърти курс Пон Ное 01, 2010 9:57 pm | |
| Усмихнах се на Дулсе, бях и ментор, което можеше само да ме радва, понеже бе една от най-примерните ученички. - Ще говорим за нещо ново,което решихме наскоро и се надявам всички вие да сте съгласни. Казах аз усмихната, но леко притеснена, поради реакциите които най-вероятно щях да получа в отговор. - Поради многобройните училища като нашето, се наблюдава известно намаление в броя на учениците.,. Не бях сигурна че усещат на къде бия, но можех да предположа по загрижените им лица. - Нали няма да затворите Дома, Висша жрице!? Чух гласа на дребно момиче на последния чин и се усмихнах леко криво. - Надявам се не, но сме принудени да направим нещо по въпроса и понеже няма смисъл да караме часове с всеки курс отделно след като сме малко на брой, следващият ви час при мен, а и при другите учители ще бъде слян в едно. Започна някаква врява и аз повиших тон, за да запазят спокойствие. - Знам..че всички учите различни неща, но за момента обстоятелствата са такива и колкото и да искам не мога да ги променя, затова ще ви помоля да не бъдете скептични. Говорех твърдо с гласа си на Висша жрица, ала вътрешно се късах от новината която им съобщих | |
| | | Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
| Заглавие: Re: Час по Древни култури и ритуали за четвърти курс Пон Ное 01, 2010 10:54 pm | |
| Боже! Тоест....офф няма значение. След изказването на жрицата в стаята стана пълна лудница, но както се очаква от една Висша Жрица тя естествено овладя положението. Всички бяхме шокирани от новината. -Ъмм...-започнах аз несигурно. -Къде ще се проведе следващия ни час? - едва зададох въпроса си. | |
| Заглавие: Re: Час по Древни култури и ритуали за четвърти курс Пон Ное 01, 2010 11:18 pm | |
| Опитвах се да изслушвам въпросите им по време на цялата тази врява, която макар и след "успокояването" й, все още продължаваше. За щастие успях да чуя Дулсе, доближавайки се до нея. - Следващите ни часове ще се провеждат в големите зали намиращи се в подземието, надявам се да не срещнете големи проблеми с ориентацията. Възгласи и ай-различни шумове се чуха отново, суми от сорта на " но там никой не е стъпвал от години" "сигурно има паяци" и подобни ме накара да се усъмня че говоря с бъдещи вампири. - Бъдете спокойни, всяко помещение ще бъде почистено и осветено. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Час по Древни култури и ритуали за четвърти курс | |
| |
| | | | Час по Древни култури и ритуали за четвърти курс | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |