Автор | Съобщение |
---|
Мери Монтгомъри Паднал ангел
| Заглавие: Re: Изоставената къща Пет Ное 05, 2010 12:56 am | |
| Когато тя ме попита дали съм от скоро тук тя говореше толкова бързо, че се зачудих как изобщо диша. - Да от скоро съм тук, преди няколко дни белязаха мен и сестра ми и ние доийдохме тук. Ами ти от колко време си в Дома на Мрака? | |
|
| |
Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
Posts : 597 Join date : 02.06.2010 Age : 27 Location : House of Night/Тулса
| Заглавие: Re: Изоставената къща Съб Ное 06, 2010 5:15 pm | |
| -О ами от няколко месеца а и това е третия дом на мрака който сменям. - казах аз. -Каква е дарбата ти Мери? - любопитно я попитах аз. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Изоставената къща Съб Ное 06, 2010 11:51 pm | |
| - Дарбата ми пирокинез. А твоята каква е? - И ако не съм нахална защо това е 3-тия дом на нощта, в който си била?
| |
|
| |
Селена "Лена" Дюшън Четвъртокурсничка; Дъщеря на Водата, Редактор (главен), Потребител на месец Авгус
| Заглавие: Re: Изоставената къща Нед Ное 07, 2010 5:03 am | |
| -Ами моите дарби са Алекотсия и съм дъщеря на Водата. - обясних и аз. -А иначе ми е третия Дом на Мрака защото родителите ми често се местят и искат да съм им под око защото както те казват, че съм "много проблемно дете". - разказах и и я погледнах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Изоставената къща Пон Ное 08, 2010 3:43 am | |
| - А имаш ли коте? Така....сега това вече е прекалено, за да няма наказания поправете си постовете, да не виждам такива по-малки от 4 реда, все има какво да се опише! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Изоставената къща Пон Ное 08, 2010 5:31 am | |
| -Дам женско е името и е Рима и породата и е Бирманска котка. -Ами ти имаш ли коте? - попитах я аз като леко се стреснах заради падането на една дъска. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Изоставената къща Пон Ное 08, 2010 6:52 pm | |
| - Да имам. И моята е женска, казва се Поли и е персийка. - Каква беше тази дъска, хмммм. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Изоставената къща Вто Ное 09, 2010 8:17 pm | |
| Ааа нищо особено все пак това е къща обитавана от духове. - казах съвсем спокойно аз. -Нормално е като за тук. - ухилих се аз след като погледнах Мери. -Искаш ли да отидем до храма на Никс? - попитах я аз. -Просто за да се разходим . - добавих и я погледнах очаквайки отговора и. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Изоставената къща Вто Ное 09, 2010 11:09 pm | |
| - Добре. Все още не съм ходила да го видя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Изоставената къща Сря Ное 10, 2010 10:00 pm | |
| -Ами добре тогава ще те заведа. Храма е наистина страхотен. - казах аз и станах от необичайно чистите стълби. -Да тръгваме. - отново проговорих и двете с Мери тръгнахме към Храма на Никс. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Изоставената къща | |
| |
|
| |
| Изоставената къща | |
|